Tuesday, September 22, 2015

New in Spain

Zdravo svima,
Prošlo je dosta vremena od kada sam se vratila sa mora, ali nisam stigla da napišem post o novitetima. Mislim da sam ove godine, za razliku od prošlih, smanjila broj lakova za nokte i kupila neke stvari koje su mi zaista potrebne i koje nisam pre kupovala. Najveći deo stvari sam kupila u Barseloni, koja je prelepa. Pošto sam ove godine već bila tamo na ekskurziji, imam napravljen dnevnik prakse, pa mi je on poslužio kao pozadina za slike. :D Pa da ne odugovlačim, ovo su stvari koje sam kupila. :) Kada ih budem koristila, napraviću i posebnu recenziju.

1. REVOLUTION Ultra Cover and Concealer Palette Light
Ova paleta sadrži 8 korektora koji su za svetliji ten. Nisam ih još uvek koristila, ali mi super izgleda i pakovanje i nijanse. Posebno mi se dopada veliko ogledalo koje sam primetila da se uvek nalazi u svim njihovim paletama.



2. MAYBELLINE Instant Anti-Age Eraser Dark Circles Treatment Concealer light
Od ovog korektora se ne razdvajam. Kupila sam ga zbog pozitivnih komentara na blogovima i definitivno sam se oduševila. Sviđa mi se sunđerast aplikator na vrhu i to što se tačno vidi koliko je proizvoda potošeno. Odlično prikriva podočnjake i pošto sam uzela svetliju nijansu, koristim ga i za konture. Problem je jedino što se brzo troši, tako da ću morati nekako ili da ga štedim ili da sledeći put kada idem negde kupim veće zalihe. :D Pre je mogao i kod nas da se kupi, ali sam ja uvek mislila da je namenjen za starije osobe, zbog Anti-Age u imenu, pa ga zbog toga nikada nisam kupila. Zaista ne znam zašto više nema kod nas da se kupi, sve što je dobro oni izbace iz ponude. :(


3. L'Oréal Mega Volume Collagene 24H mascara, Color Riche Le Khôl olovka za oči
Ovo sam kupila na aerodromu, to je posebna ponuda, dve maskare i olovka za oči za 17 evra, što nije loše. Maskaru sam koristila malo i za sada mi se dopada, lepo razdvaja trepavice, daje im lep volumen i produžava ih. Olovku nisam još uvek koristila.



4. Sleek blush Rose Gold 926
Ovo rumenilo sam pre videla na netu i bila sam oduševljena bojom, pa kada sam videla parfimeriju koja prodaje Sleek proizvode morala sam da ga kupim. Boja je koralno roza sa zlatnim odsjajem. Rumenila inače jako retko koristim, tako da ću morati malo da se priviknem i na ovo. 



5. Essence soo glow cream to powder highlighter 10 look on the bright side & 20 bright up your life
Ova dva highlightera su bila na akciji u Douglas parfimeriji. Kada sam došla kući, videla sam da je i ovde bila akcija na njih, ali ih nije više bilo, tako da je dobro da sam ih tamo kupila. Više sam koristila ovaj "beli" i zadovoljna sam njime, lepo se razmazuje, više je kremast nego puderast. Ovaj rozikasti ću probati, pa ću vam reći utiske u nekom od narednih postova.



6. Kiko lakovi za nokte:

- Kiko Quick Dry 859, Zlatni lak sa srebrno, zlatnim sitnim šljokicama.


- Kiko nail lacquer 376, nežna roza boja.


- Kiko nail lacquer 330, svetlo ljubičasta, lavanda boja.


- Kiko nail lacquer french manicure 209, lak za francuski manikir, svetlo bež, njega sam već imala pre i savršen mi je kao podloga za francuski manikir.


7. ASTOR Quick & Shine 604 Midnight Blue
Sam naziv odlično opisuje ovaj lak, čim sam ga ugledala odmah me je asocirao na nebo sa zvezdicama. :D


8. Kiko definition waterproof eyeliner
Sviđa mi se pošto je vodootporan i ima izuzetno tanku četkicu i to ga čini veoma lakim za nanošenje.


9. Kiko INFINITY EYESHADOW 218
Volim kiko senke za oči, ovog puta sam odabrala krem semku sa srebrnim šljokicama.


10. I love... Strawberries & Cream moisturizing lip balm
Obožavam ovaj balzam za usta! Jedan sam čuvala od prošle godine i sve sam ga malo po malo koristila, da bih ga što duže imala. Ove godine u Douglas parfimeriji je bilo sniženje na ovaj balzam i platila sam ga 2 evra. Kupila sam 2 komada, tako da ga sad mogu koristiti do mile volje. :D


11. I love... Strawberries & Cream lip gloss
Kupila sam ga zato što me je labelo oduševilo, pa sam htela i ovaj sjaj da probam.


12. RIMMEL lip balm KEEP CALM AND KISS 
Preslatko pakovanje me je osvojilo, ali takođe i boja labela.



13. Kiko UNLIMITED STYLO 001 ROUGE
Veoma lepa roza nijansa ruža sa srebrnim šljokicama.



14. Essence XXXL longlasting lipgloss MATT EFFECT 05 VELVET ROSE
Ovaj sjaj je super, mat je, boja je prljavo roza, u poslednje vreme ga stalno koristim.


Da li vam se sviđaju stvari koje sam kupila? Da li imate nešto od ovih stvari i da li vam se dopadaju?

xoxo Nađa


















Friday, September 11, 2015

Autumn is coming

Zdravo svima,
Sve što je lepo, kratko traje, tako i ovo leto. Jesen zna da bude dosadna, tmurna i mračna, ali takođe je idealno vreme da se malo promene boje koje su se celo leto provlačile. Tako da sam ja odlučila da ostavim neonske lakove i pređem na tamnije nijanse. Iskoristila sam priliku da isprobam novi lak za nokte koji sam dobila u časopisu "Grazia". U pitanju je essence colour & go lak broj 130 what's my name, koji mi se na suncu činio prljavo roze boje, međutim je neka ljubičasto, braon boja. Mislim da će definitivno biti moj favorit u narednom hladnijem periodu. 









Ovaj dizajn nije težak da se napravi. Potrebni su vam sledeći lakovi:

1. EVELINE X-TREME GEL EFFECT TOP COAT - njega sam koristila kao bazu, bilo koji bezbojni lak možete koristiti, kako bi vam lak koji nakon njega namažete što duže trajao.
2. Essence colour & go 130 what's my name - njega sam namazala na sve nokte sem na domali prst, najbolji se rezultat postiže sa dva sloja.
3. CHECK MATTE miss sporty lak za nokte sa mat efektom - njega sam koristila na malom prstu, domalom i kažiprstu, nakon essence laka i h&m laka.


4. H&M nude nail polish - njega sam stavila na domali prst, isto u dva sloja i na njega sam stavila i mat lak i zlatne šljokice koje sam utapkala pomoću sunđera.
5. Golden Rose nail art 138 - lak sa tankom četkicom, koji sam koristila za crtanje linija i tačkica i koji sam utapkala na domali prst.
6. Crni lak sa tankom četkicom - naziv se negde izgubio, :D mislim da sam ga u Alexandru kupila, ali bilo koji može poslužiti za crtanje leopard šara, na srednjem prstu.


To bi bilo sve za ovaj post. Da li vam se sviđa ovaj dizajn? :)

xoxo Nađa