Saturday, April 30, 2016

Easter nails

Zdravo svima,
Prvo želim unapred da čestitam svima Uskrs, koji ga sutra slave! :)
Današnji post su jedni noktići inspirisani upravo ovim najvećim pravoslavnim praznikom.
Pošto sam jaja ofarbala, bio je red da i nokte "ofarbam" i ukrasim. :D
Ovo su noktići koje sam za ovu priliku nalakirala:









Ovo su lakovi koje sam koristila:

- Eveline 8in1 nail conditioner, lak koji sam nalakirala kao bazu na svim noktima
- Eveline X-treme gel efect top coat, koji sam koristila kao završnicu na svim noktima


- Golden Rose rich color nail lacquer 08, njega sam koristila na palcu i za cvetove i za uši i nos od zeke :D
- Essence nauty girl 04 crew first! koristila sam ga na domalom i kažiprstu kao bazni lak


- Kiko nail lacquer 389 kao bazni lak na malom prstu i za cvetove
- Kiko nail lacquer 330 kao bazu za srednji prst i za cvetove


- Golden Rose nail art 138, ovaj lak sa tankom četkicom sam koristila za linije na malom prstu i za tačkice za cvetove
- Golden Rose color expert nail lacquer 02, koristila sam ga da bih nacrtala zeku, koristila sam deblju četkicu od laka za glavu a uši sam nacrtala tankom četkicom
- Nail star two-way nail art pen & brush black, ovaj lak sam koristila da bih "uokvirila" zeca, i da bih mu nacrtala oči, uši, nos i usta.


- Ovu "tačkalicu" sam koristila da bih napravila cvetiće, prvo sam zlatnim lakom napravila tučak, pa sam zatim raznim bojama samo oko tučka dodavala tačke i napravila sam male cvetove.


Nadam se da vam se dopadaju ovi noktići! :) Da li ste vi ukrasili svoje nokte za Uskrs? :D

xoxo Nađa



Friday, April 22, 2016

Korektori 2

Zdravo svima,
Prošlo je dosta vremena od kada sam pisala post o korektorima i odlučila sam da ga ponovo napišem. Želim da vam pokažem koje korektore najčešće trenutno koristim i napišem recenziju o svakom.
Ovde možete videti prethodni post o korektorima.

1. Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser- light
Ovo je korektor za koji sam pročitala i pogledala puno recenzija i uglavnom su sve bile i više nego pozitivne. Kada sam bila na moru odlučila sam da ga kupim i vidim da li je zaista toliko impresivan. Mogu reći da je ispunio sva očekivanja. Pakovanje je od tvrde plastike. Aplikator je u obliku sunđera i radi po sistemu tako što se odvće gornji deo i tako izlazi korektor iz pakovanja na sunđer na vrhu. Odlična stvar kod ovog korektora je i to što se tačno može videti koliko je proizvoda preostalo, pošto se plastika spušta kako se proizvod troši. Što se tiče samog korektora, veoma je lagane teksture, ne oseća se na koži. Potrebno je veoma malo proizvoda da bi se nepravilnost prekrila. Ja ga koristim za posvetljivanje podočnjaka, malo ga uvek stavim i na čelo, bradu i nos, pošto zaista lepo može da služi za konture. Nepravilnosti prekriva odmah, samo se malo natapka i kao da je obrisano. Dugotrajan je, ceo dan izdrži na licu. Moj je u nijansi light, kada sam kupovala bile su dve nijanse i ja sam tu svetliju izabrala. Cena je oko 10 evra. Nažalost nema da se nabavi u Srbiji, mislim da se pre mogao naći u drogerijama, ali su ga izbacili iz ponude. Tako da ovaj što trenutno imam štedim što je više moguće, da mi potraje do sledećeg odlaska u inostranstvo. :D



2. Essence stay all day 16h long lasting concealer - 10 natural beige
Korektor koji nanosim preko dana, onda kada se lepo naspavam i kada mi podočnjaci nisu previše naglašeni. Nije za noćne varijante zato što mu prekrivna moć nije velika. Mislim da je sasvim solidan za nekog ko nema većih problema sa podočnjacima. Lepo posvetli deo ispod oka, skoro odmah se upije u kožu. Ne uvlači se u borice. Nepravilnosti teže pokriva, pošto je laganiji i samo se upije u kožu i ne može da prekrije dovoljno dobro. Pakovanje je praktično sa sunđerastim aplikatorom. Sadrži 7ml proizvoda. Cena je oko 400 dinara. 



3. L'oreal perfect match concealer - 2 vanilla 
Volim ovaj korektor, pošto mi dođe kao zamena za Maybelline korektor. Malo je teži i napravljen je za zreliju kožu. Koristim ga za večernje varijante ali i kada mi treba malo jače prekrivanje. Uzela sam nijansu 2 vanilla pošto je to najsvetlija nijansa koja se može kod nas naći i zato što savršeno posvetljava predeo oka. Može se koristiti za konture i daje super rezultate. Nepravilnosti zaista lepo prekriva. Na posledjoj forografiji se može videti kako je prekrio crnu olovku, po mom mišljenju najbolje od svih drugih korektora. Pakovanje je od čvrste plastike, aplikator sunđerast. Potrebno je malo proizvoda da bi se sve prekrilo. Sadrži 5ml proizvoda. Cena je oko 1000 dinara.



4. Golden Rose stick concealer 04
Ovaj korektor je u stiku i dolazi u plastičnom pakovanju sa kojim nisam ni malo zadovoljna, pošto se poklopac skroz izlomio, a koliko znam nisam ga ispustila na zemlju niti bilo šta slično. Kremast je, ali je malo teži na licu. Ja sam ga kupila za konture i uzela sam najsvetliji koji sam mogla naći. Lepo se razmazuje, ali nekako se nakupi u boricama nakon nekog vremena. Mislim da mi više odgovaraju tečni korektori, ali ko voli u stiku, mislim da će mu se svideti, sa obzirom na cenu koja je oko 200 do 300 dinara. Sadrži 4,5 grama.



5. S-he stylezone concealer - sand 001
Ovaj korektor me je pozitivno iznenadio, pošto nisam imala velika očekivanja za njega. Kupila sam ga u nekoj žurbi, pošto mi je hitno trebao korektor, a nisam imala nešto puno para, essence korektora nije bilo i odlučila sam da kupim ovaj, pošto nisam ranije koristila S-he proizvode. Pakovanje je u olovci na odvrtanje sa četkicom. Uglavnom sam imala negativna iskustva sa tim sistemom, pošto uvek ili ne izađe ništa ili izađe previše proizvoda. Međutim, ovaj korektor ravnomerno dozira proizvod i uvek izađe potrebna količina. Kremast je, ne uvlači se u borice, dugo traje na licu. Prekrivna moć mu je srednja, mislim da je za nekog ko nema veće probleme. Cena je oko 300 dinara. Može se naći samo u DM-u.



Na ovim slikama možete videti kako izgledaju na ruci svi korektori i koliko dobro prekrivaju crnu olovku za oči. 

Na ovoj fotografiji: S-he, Golden Rose, L'oreal, Essence, Maybelline


Na ovoj fotografiji: Maybelline, Essence, L'oreal, Golden Rose, S-he


Koji je vaš omiljeni korektor? Da li ste probali neki od ovih i kako vam se sviđaju?
Nadam se da vam se dopada ovaj post.

xoxo Nađa